Dansk opfindelse baseret på praktisk erfaringRubberGuard Fencing opfylder kravene til elektrisk hegning af hestefolde. Det skal fungere hver dag, også når det regner eller sner, eller der vokser planter op omkring hegnstråden. Det skal være dyrevenligt – ikke noget med benskader på føl eller voksne heste, og det skal være let at montere og have lang levetid.


Minimal vedligeholdelse og lang levetid
RubberGuard Fencing fungerer upåvirket af vådt græs eller anden vegetation. Tråden skærer sig ikke ind i hestenes ben som traditionel hegnstråd. RubberGuard Fencing kan let monteres på almindelige holdere til hegnstråd, og den har en levetid på op til 20 år. I tillæg hertil kan den let rulles op igen og flyttes til en anden fold.

Foldhegnet med RubberGuard Fencing kan uden problemer installeres i fugtige områder, og der spares masser af timer med buskrydderen, da vegetation ikke påvirker funktionen af det elektriske hegn.

Kontakt os for rådgivning om, hvordan du kan få et sikkert og dyrevenligt elektrisk hegn med lang levetid.


Hesteejere og -opdrættere ønsker et sikkert og dyrevenligt hegn med lang levetid, som ikke kræver mange timers vedligeholdelse eller koster en formue. Det traditionelle elektriske trådhegn kræver jævnlig kontrol af vegetation under hegnet, der er risiko for benskader, og så har det kort levetid. RubberGuard Wire er den moderne dyrevenlige og økonomiske løsning.


Sikker hegning af heste med RubberGuard Wire

Riders Notebook

Februar 2019

"RubberFence-tråden var oprindeligt udtænkt med ét eneste formål, nemlig at sikre heste mod folddskader. Efterfølgende er tråden videreudviklet og testet i samarbejde med Teknologisk Institut, så det nu fremstår

som det, der formentlig er verdens bedste hegnstråd. ..."


Tråden er overraskende nem at montere og kan uden problemer benyttes på eksisterende materiel. Vi bruger RubberGuard Wire til permanente foldløsninger og glæder os dagligt over den høje grad af sikkerhed. Trine Dyhre

Stutteri Dyhre

The Rubber Fencing is a 1 man job, very simple to install...all I needed was 3 insulators on every post, for a 3 strand conductive rubber fence (done in no time).
The horse shows respect for the conductive rubber fence, resulting

in no more chewing on the poles,
and nearly eliminating the timber maintenance.”


Richard Barcley

Melbourne, Australia