RubberGuard er en dansk virksomhed baseret på opfindelsen af det strømførende gummi, som finder anvendelse til mange formål, når det gælder sikkerhed for dyr og mennesker. RubberGuard har samarbejdspartnere og kunder worldwide.


OM RUBBERGUARD

En revolutionerende opfindelse

Formålet med virksomheden er at løse udfordringer med indhegning, beskyttelse af aktiver og sikkerhedsløsninger på en hidtil uset måde med et for markedet fuldstændig unikt produkt. Intet andet produkt har de egenskaber, kvaliteter og positive følgevirkninger som RubberGuard Fencing og Barrier har.

Strømførende gummi


Efter at have researchet i tre år, kom Simon frem til et produkt bestående af strømførende gummi – og det første produkt blev Kick-Stop pladen. Problemet var løst og processen satte nye tanker i gang. www.kickstop.dk

”Undervejs i processen med udviklingen af Kick-stop pladen kunne jeg se at dette nye materiale og måden at lede strøm på, ville kunne bruges i andre sammenhænge. Jeg fortsatte derfor med at arbejde med produktet og udviklede sidenhen hegnstråden RubberGuard Fencing og et strømførende sikkerhedsprodukt RubberGuard Barrier”. www.rubberguardsecurity.com 

Vores historie

Simon Thorkelin

Grundlægger af virksomheden og opfinder af RubberGuard produkterne. Simon har haft med heste at gøre siden 1963 og har gennem årene været aktiv inden for både varmblodsavl og ridesport. Det var en personlig hændelse der tilbage i 2006 gav Simon ideen til anvendelse af strømførende gummi og startede en rejse henimod opfindelsen af KickStop, RubberGuard Fencing og RubberGuard Barrier.

”Det hele startede med en hest, der pådrog sig skader på grund af kontinuerlig sparken mod væggene i sin boks. Et ikke ukendt fænomen, at heste kan komme til skade ved sparken, når de opholder sig i boksen.
Da der ikke var nogen metode til løsning af dette problem, besluttede jeg mig for at dedikere min tid til at finde en måde at adfærdsregulere hesten.
Mit mål var at finde en metode, der – uden at gå på kompromis med hestens helbred, velbefindende eller dyreetiske regler – kunne afhjælpe den selvskadende adfærd hos hesten”.